"Tiuninguoti" čenakai arba Kiaulienos troškinys su perlinėmis kruopomis ir džiovintais grybais
Kažkurią dieną baisiai užsinorėjau čenakų, tačiau vis neprisiruošiau pasidaryti, kol neatsiverčiau Beatos kalendoriaus lapkričio mėnesio, kur puikavosi labai įdomus, kaip aš pavadinau, "tiuninguotų" čenakų receptas. Iš spintelės vėl išsitraukia molinius indelius, kurie man priminė mamos ruoštus čenakus. Vis tiek jų niekas nepakeis, kaip ir visko mamos gaminto :) Taigi 6 porcijoms (6 ne itin dideliems indeliams) reikės: 400 g kiaulienos sprandinės arba kumpio 40-50 g džiovintų grybų (aš dėjau mamos džiovintus) 2 svogūnų 4-6 skiltelių česnako 6-8 šaukštų perlinių kruopų 4 morkų 200 g šparaginių pupelių (jų neturėjau, todėl visai nedėjau) 4-6 lauro lapų kelių šakelių šviežio čiobrelio, bet tinka ir džiovintas 1 šaukšto kmynų 250 ml sultinio (aš dėjau natūralų vištienos) 1 stiklinė morkų arba obuolių sulčių (aš dėjau obuolių ir šiek tiek daugiau) 4 bulvių trupučio sviesto druskos pipirų Taigi: Grybus užpilkite stikline karšto vandens ir leiskite jiems išbr
Tavo youtube nustatymuose video padaryti "private", tai niekas kitas nemato :(
AtsakytiPanaikintiVideo jau prieinami :)
AtsakytiPanaikinti